
for 4 persons:
320 g Linguine
2 garlic cloves
60g olive oil
4 chillies
Parsley
salt as required
Cook the linguine in plenty of water , drain and set is aside
Heat the oil in a pan, add garlic and the Chilli (both chopped up) and fry till garlic turns golden brown.
remove from the stove n lightly salt, add in the cooked linguine.
Serve warm with a springking of chopped parsley
Porsi 4 orang
320 gr Linguine
2 siung bawang putih
60 gr minyak zaitun
4 cabe besar, kalau mau lebih pedes, pakai bubuk cabe kering
Parsley
garam - secukupnya
Rebus Linguine , terendam dalam air. tiris dan sisihkan
Panaskan wajan, masukkan minyak, tambahkan bawang putih dan cabe (yg telah di potong halus2) dan tumis hingga kuning ke emasan, atau hingga berbau harum.
angkat dari kompor, beri garam, masukkan Lignuine yg telah di masak tadi, aduk hingga rata.
hidangkan hangat dengan Parsley yg telh di haluskan. Selamat menikmati.
No comments:
Post a Comment